Kong Curling trailer

De første klippene fra Kong Curling er ute, og gjett hvem som er med i traileren!

 

Ok, det er over en uke siden klippet dukket opp, men for de som ikke har sett det, kunne jeg gjøre oppmerksom på det.

Kong Curling er en film som har premiere i september i år. Atle Antonesen spiller hovedperson og har skrevet manus til filmen. Ole Endressen regisserer filmen. Med i rollebesetningen finner vi Jon Øigarden, Jan Sælid, Steinar Sagen, Ane Dahl Torp, Kåre Conradi og mange flere

Innspillingen tok sted i oktober, og mange sentrale scener ble spilt inn i Håkonshallen i Lillehammer. Her var jeg og noen medstudenter med som statister, og tror du ikke vi dukker opp i det aller første bildet i traileren.

Klikk på bildet øverst i artikkelen for å se en større versjon, med utringninger av hvor vi sitter. Jeg er helt til venstre, ved siden av sitter Frida og Sophie, mens Matias er stand-in for en av skuespillerne på benken.

Filmstedet gleder seg stort til filmen har premiere!