Vår nye videoblogg!

I dag lanseres den første episoden av Three Monkeys, en filmanmeldervideoblogg, som tar for seg aktuelle kinofilmer.

Three Monkeys er et samarbeidsprosjekt med meg og Filmstedet, Matias Dale Skjerping og Stian Pignon. I tillegg har vi fått med oss Truls Aagedal som kameramann, og Ingeborg Marie Nyland til å lage vignettmusikken. Vi har også Lillehammer Kino med på laget, så en stor takk rettes til Camilla Bakken.

I første episode snakker vi løst og fast om Zack Snyders Sucker Punch.

Les anmeldelsen av Sucker Punch på Filmstedet.

Vårt mål videre vil være å ta for oss aktuelle kinofilmer, både kommersielle filmer og mindre mainstream-filmer. Allerede i andre episode, (som kommer så raskt som det tar å laste den opp), vil vi ta for oss Arthaus-filmen Landsbyen på toppen av fjellet og den sør-koreanske filmen Castaway on the Moon.

Så nå vet du hva du har å gjøre: subscribe på threemonkeyreviews på YouTube, og følg videoene våre!